Zollner – több, mint egy EMS-szolgáltató 

solutions for your ideas

Az elektronikai gyártás szolgáltatásainak területén szerzett több mint 55 éves tapasztalatunkkal és világszerte 24 telephellyel rendelkező, kompetens nemzetközi hálózatunkkal gyorsan, rugalmasan, megbízhatóan és magas szintű személyes támogatással tudunk megvalósítani iparágakat átfogó rendszermegoldásokat és technológiai újításokat. Európa piacvezető EMS-szolgáltatójaként mi vagyunk az Ön első számú partnere a megoldások megvalósításában, és a világ 15 legjobb EMS-szolgáltatója közé tartozunk.

Meggyőző hatékonyság és hozzáértés

A termék életciklusa során nagy hatékonysággal és a legmagasabb szintű szakértelemmel nyújtunk egyedi és teljes körű szolgáltatásokat – az ötlettől, a fejlesztéstől és a tanácsadástól kezdve a gyártáson és az ellátásilánc-menedzsmenten keresztül egészen az after sales szolgáltatásokig. Szolgáltatópartnerként folyamatosan támogatjuk Önt az új lehetőségek felismerésében és kiaknázásában. Ennek keretében egy globális szervezetben ötvözzük a regionális erősségeket és a piaci ismereteket.

Tudjon meg többet

Kulcskompetenciáink

Innovációs szakértelem

Vállalatunk számára az innovációk jelentik a mozgatórugót, hiszen az újítás képessége a hosszú távú siker kulcsa. Az új impulzusok és trendek állandó keresése, valamint a folyamatos fejlődés számunkra magától értetődő. Támogatjuk az újító szellemet és a jövőbe vetett bátorságot, valamint minden munkatársunk egyéni fejlődését. Csak így vagyunk képesek létrehozni a jövő megoldásait, és így tudunk hozzájárulni a saját magunk és a jövő generációi számára is fenntartható fejlődéshez.

Innovációs szakértelem

A legkorszerűbb technológia

Elektronikai és mechatronikai szolgáltatóként a technológia élvonalát képviseljük, és a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő technológiai sokszínűség jellemez bennünket. Minden területen a legkorszerűbb, jövőbe mutató technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk, és mindig tájékozottak vagyunk a legmodernebb eszközökkel és high-tech készülékekkel kapcsolatban.

Tanácsadói kompetencia

Egyik legfőbb jellemzőnk a megbízhatóságunk, valamint az, ahogy közös erővel új ötleteket valósítunk meg, másokat inspirálunk, és a közös siker érdekében mindig merünk valami újat kipróbálni. Különös hangsúlyt fektetünk munkatársaink és vevőink teljes körű és személyes támogatására – a megbízás teljesítése előtt, alatt és után is. Célzott támogatást nyújtunk ott, ahol a szakértelmünkre szükség van.

Közelség

Globális szinten gondolkodunk és cselekszünk, de stabil gyökereink vannak hazánkban, mert a közelség elengedhetetlen a sikeres együttműködéshez. Ez alatt azonban nemcsak az ügyfeleink, beszállítóink és alkalmazottaink földrajzi közelségét értjük, hanem a közös célok megvalósításához szükséges személyes közelséget is. A közös célok elérése és a jövő formálása érdekében hosszútávú, tisztességes és kölcsönös bizalomra épülő üzleti kapcsolatokat alakítunk ki. Kapcsolattartóink személyre szabott támogatást nyújtanak Önnek a vállalatunknál alkalmazott „one face to the customer” (azonos arculat minden vevő felé) elv alapján.

Közelség

Sokrétűség

Szakértelmünk az egyedi alkatrészek és modulok, valamint a készülékek és a komplett rendszerek esetében is hasznosítható. A mindenkori igénynek megfelelően magas hozzáadott értéket képviselő kisszériában és magas szinten automatizált nagyszériában is gyártunk termékeket, valamint számos egyedi kiegészítő szolgáltatást is nyújtunk. Ez nap mint nap új és izgalmas feladatokat és egyéni továbbképzési lehetőségeket kínál munkatársaink számára, hogy a változatos projektekben mindenki a lehető legjobban hasznosíthassa és fejleszthesse egyéni tudását és elkötelezettségét.

Sokrétűség

Stabilitás

Vállalatunk egy 100%-ig családi tulajdonban lévő részvénytársaság. Családi vállalkozásként és a 60-as évekre visszanyúló sikertörténet részeként immár több mint 55 éve összetartunk, ami a nagy kihívások leküzdésében is komoly segítséget jelent számunkra. Kezdettől fogva folyamatosan növekszünk, és mindig újabb és újabb piacokat hódítunk meg. A globális hálózatunkban kiépített hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolatok révén kölcsönösen össze tudjuk kapcsolni egymással a legkülönbözőbb területeket, így válság idején is megőrizzük stabilitásunkat, és mindig lehet ránk számítani.

Stabilitás

Magasabb szintű üzleti együttműködés

Nagyra értékeljük a partnereinkkel folytatott hosszútávú, kölcsönös bizalmon alapuló együttműködést, és mindig egyenrangú félként kezeljük partnereinket. Számos ágazatra és technológiára kiterjedő szaktudásunkat és több évtizedes tapasztalatunkat ügyfeleink erősségeivel ötvözzük, hogy közös erővel új, gyorsan növekvő piacokat tudjunk meghódítani, és sikert kovácsoljunk az ötletekből. A digitális változást lehetőségnek tekintjük, és a digitális hálózatba kapcsolt világ lehetőségeit és potenciálját felhasználjuk a személyes eszmecserékhez.

Magasabb szintű üzleti együttműködés

Szakértői tudás

A sikerhez az üzletág teljes körű ismerete és a keresztkompetenciák rendelkezésre állása szükséges. Az EMS/mechatronikai üzletágban szerzett több mint 55 éves tapasztalatunk megtanított bennünket arra, hogy miként felelhetünk meg ügyfeleink igényeinek és magas szintű elvárásainak, és hogyan hozhatunk létre jövőbe mutató megoldásokat. Sikerünk alapját szakképzett és hozzáértő munkatársaink jelentik, akik sokéves projekttapasztalaton és folyamatos továbbképzéseken alapuló szakmai ismeretekkel rendelkeznek.

Minőség

Nemcsak tetterős EMS- és mechatronikai partnerek vagyunk, hanem nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a biztonságra is, legyen szó akár a gyártásról, akár az adatvédelemről. Minőségirányításunk az előírt szabványok széles körére, valamint az üzletági szegmenseinkben érvényes minőségügyi és biztonsági szabványokra is kiterjed. Sokéves tapasztalatunknak és teljességre törekvő szemléletünknek köszönhetően telephelyeinken egységes folyamatokra épülő integrált irányítási rendszert és termelési környezetet sikerült kialakítanunk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy folyamatosan optimalizáljuk magunkat, ugyanakkor ügyfeleink és alkalmazottaink elégedettségét is biztosítsuk.

Rugalmasság

Nálunk nincs két egyforma nap – és két egyforma vevő sem. Minden projekt egyedi, ezáltal a szakmai lehetőségek széles skáláját kínálják. A teljesítés során rendkívül fontos számunkra a magas szintű termelékenység, rugalmasság és szakértelem, mert csak így tudunk gyorsan és rugalmasan reagálni a piacon megjelenő új kihívásokra. Éppen ezért nemcsak teljesítjük a projekteket, hanem folyamatosan reflektálunk is azokra, és mindig nyitottak vagyunk. Globális hálózatunkon belül a „local for local” (fogyasztóhoz közeli) stratégiát követjük, és a legjobb egyedi megoldást választjuk.

Csapatszellem

Vállalatunknál mindig az ember áll a középpontban. Ez vevőinkre és kollégáinkra is érvényes, mert nagyszerű projekteket csak csapatban lehet megvalósítani. Nálunk a szakértelemmel csapatszellem párosul. Világszerte több mint 13 000 munkatársunk járul hozzá vállalatunk sikeréhez. A Zollner csapata motiváltan és nagy lelkesedéssel hasznosítja szakértelmét és ötleteit a közös célok eléréséhez, új utak felfedezéséhez, és a vevők ötleteinek sikerre viteléhez: solutions for ideas

Zollner csapat

Az üzletágak
sokféleségének előnye

Széles körű szakértői tudásunkat nyereségesen kívánjuk átültetni megoldásainkba. Üzletágaink sokrétűségének köszönhetően az egész világon ki tudjuk használni a különböző területek szinergiáit, hogy új lehetőségeket tárjunk fel ügyfeleink előtt, és válság idején is stabilan és megbízhatóan tudjunk működni.

Tudjon meg többet

Járműipar

Vasúttechnika

Adatfeldolgozás

Egészségügy és
élettudományok

Ipari elektronika

Légiközlekedés és
védelem

Méréstechnika

Emberek, akik mozgásban tartják a dolgokat

Sikerünk kulcsát a csapatszellemmel, motivációval és szenvedéllyel teli emberek jelentik. Világszerte több mint 13 000 munkatársunk járul hozzá a jövőbeli sikerekhez. Ők nap mint nap elkötelezetten dolgoznak a célok eléréséért. Vállalatunk teljes meggyőződéssel segíti elő fejlesztésüket, megfelelő ösztönzést nyújt számukra, és folyamatosan bővíti csapatát olyan személyiségekkel, akik gazdag ötlettárukkal új utakra lépnek, és velünk együtt dolgoznak jövőnk építésén.

Állásajánlatok Tudjon meg többet

Azonnali munkába állás

A lehetőségek széles skáláját kínáljuk leendő munkatársainknak, legyen szó akár pályamódosítókról, akár szakmunkásokról, képzések végzőseiről vagy felsőoktatásban végzett hallgatókról. Minden szakképesítéshez megtaláljuk a megfelelő állást!

Tudjon meg többet

Munkalehetőségek a Zollnernél

Ha valaki szeretné jól érezni magát a munkájában, és a szakmai fejlődését is fontosnak tartja, akkor nálunk a helye! Amilyen sokoldalú a vállalatunk, ugyanolyan sokoldalúak az ajánlataink és azok az előnyök is, amelyeket modern munkáltatóként nyújtani tudunk.

Tudjon meg többet

Zollner-történetek

Mind

News

Negyedik alkalommal nyertük el a "Megbízható Munkaadó" címet

Elnyertük a "Megbízható Munkaadó 2024/26" címet a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarától, amit 2026. december 31-ig viselhetünk. Bővebben
Bővebben
News

Energiahatékonysági Fórum

A Német-Magyar Tudásközpont (DUWZ) és a Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK) energiahatékonysági programsorozatának következő állomása Vác. Bővebben
Bővebben
News

Az év innovatív vállalata: Zollner Kft.

A Zollner Magyarország első száz vállalata között és az "Az év innovatív Vállalata" elismerést is elnyerte. A díj a Figyelő TOP200 Gálán került átadásra. Bővebben
Bővebben
Success Stories

ANYbotics AG – ANYmal-legged robots

Zollner as an efficient partner for the complex serial production of the advanced
ANYmal legged robots from ANYbotics Bővebben
Bővebben
News

ANYmal – autonomous mobile robot from combined efforts

Zollner and ANYbotics pool their expertise for serial production. Bővebben
Bővebben
News

Opening of the Taicang plant expansion

With a celebration on the 12th of October, Zollner Electronic Taicang Co., Ltd. opened the expansion of its plant in Taicang, China. Bővebben
Bővebben
News

Change in the management of Zollner Taicang

In September 2023 there will be a change in the management of Zollner Electronic Taicang Co., Ltd. Bővebben
Bővebben
Success Stories

Coldplasmatech – CPT®cubes

„A Zollner életre hívja a CPT®cube-ot a Coldplasmatech forradalmian új és hatékony sebkezelési módjának megvalósításához” Bővebben
Bővebben
Success Stories

Loxone – Touch Pure Flex

A Zollner Elektronik AG a jövőben a "Touch Pure Flex" intelligens otthoni vezérlőpanelt gyártja a Loxone számára. Bővebben
Bővebben
Der Chamer Bürgermeister Martin Stoiber übergibt die Ehrenurkunde an Manfred Zollner Senior
News

Idősebb Manfred Zollner Cham város díszpolgára lett

A Zollner Elektronik AG alapítóját Cham városa (Németország) díszpolgári címmel tüntette ki, amellyel a régió gazdaságáért és lakosságáért tett érdemeit ismeri Bővebben
Bővebben
Success Stories

QIAGEN – QIAcuity

A Zollner igen rövid idő alatt fejlesztett ki egy precíziós eszközt a genetikai kutatáshoz Bővebben
Bővebben
News

Harmadszorra is elnyertük a „Megbízható Munkaadó” címet

A Zollner Kft. május 13-án vehette át a „Megbízható Munkaadó” kitüntető címet, immáron harmadszor. Bővebben
Bővebben
Success Stories

Berlin Heart – EXCOR® Active

A Zollner kompakt meghajtóegységet fejleszt a szívtámogató rendszerekhez. Szolgáltatásaink: Fejlesztés. Prototípusgyártás. Akkreditálás. Sorozatgyártás. Bővebben
Bővebben
Success Stories

Disruptive Technologies

World’s smallest wireless sensor produced by Zollner for a Norwegian startup - Our services: Preparing the product for industrial production. Serial production. Bővebben
Bővebben
Success Stories

konux

Zollner takes part in an AI-based system for the maintenance of rail infrastructure Our services: Development. Preparing the product for industrial production. Bővebben
Bővebben
News

A munkatársak egészsége és a munkalehetőség érdekében hozott intézkedések

A társaság egyelőre nem tervezi a termelés leállítását, de kidolgozásra kerültek vészhelyzeti forgatókönyvek a járvány miatt esetlegesen kialakuló különleges Bővebben
Bővebben
News

Fokozott biztonsági intézkedések mellett továbbra is folyik a termelés

A ZOLLNER Kft. váci és szügyi telephelyén a koronavírus miatti járvány terjedése fokozott biztonsági intézkedések életbe léptetését tette szükségessé. Mindezt a Bővebben
Bővebben
8 Personen bei der Auditierung im Werk Taicang
News

Taicang plant officially audited

After we could reopen our plant in Taicang on Wednesday, 12.2, Bővebben
Bővebben

Hírek

News

Negyedik alkalommal nyertük el a "Megbízható Munkaadó" címet

Elnyertük a "Megbízható Munkaadó 2024/26" címet a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarától, amit 2026. december 31-ig viselhetünk. Bővebben
Bővebben
News

Energiahatékonysági Fórum

A Német-Magyar Tudásközpont (DUWZ) és a Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK) energiahatékonysági programsorozatának következő állomása Vác. Bővebben
Bővebben
News

Az év innovatív vállalata: Zollner Kft.

A Zollner Magyarország első száz vállalata között és az "Az év innovatív Vállalata" elismerést is elnyerte. A díj a Figyelő TOP200 Gálán került átadásra. Bővebben
Bővebben
News

ANYmal – autonomous mobile robot from combined efforts

Zollner and ANYbotics pool their expertise for serial production. Bővebben
Bővebben
News

Opening of the Taicang plant expansion

With a celebration on the 12th of October, Zollner Electronic Taicang Co., Ltd. opened the expansion of its plant in Taicang, China. Bővebben
Bővebben
News

Change in the management of Zollner Taicang

In September 2023 there will be a change in the management of Zollner Electronic Taicang Co., Ltd. Bővebben
Bővebben
Der Chamer Bürgermeister Martin Stoiber übergibt die Ehrenurkunde an Manfred Zollner Senior
News

Idősebb Manfred Zollner Cham város díszpolgára lett

A Zollner Elektronik AG alapítóját Cham városa (Németország) díszpolgári címmel tüntette ki, amellyel a régió gazdaságáért és lakosságáért tett érdemeit ismeri Bővebben
Bővebben
News

Harmadszorra is elnyertük a „Megbízható Munkaadó” címet

A Zollner Kft. május 13-án vehette át a „Megbízható Munkaadó” kitüntető címet, immáron harmadszor. Bővebben
Bővebben
News

A munkatársak egészsége és a munkalehetőség érdekében hozott intézkedések

A társaság egyelőre nem tervezi a termelés leállítását, de kidolgozásra kerültek vészhelyzeti forgatókönyvek a járvány miatt esetlegesen kialakuló különleges Bővebben
Bővebben
News

Fokozott biztonsági intézkedések mellett továbbra is folyik a termelés

A ZOLLNER Kft. váci és szügyi telephelyén a koronavírus miatti járvány terjedése fokozott biztonsági intézkedések életbe léptetését tette szükségessé. Mindezt a Bővebben
Bővebben
8 Personen bei der Auditierung im Werk Taicang
News

Taicang plant officially audited

After we could reopen our plant in Taicang on Wednesday, 12.2, Bővebben
Bővebben
Teststation am Eingangsbereich im Werk Taicang
News

Coronavirus: Taicang resumes work

The Zollner plant in Taicang is reopened. The work continues under strict safety conditions and not to the full extent. Bővebben
Bővebben
Werk Taicang in China
News

Coronavirus has an impact on Zollner

Zollner Electronic (Taicang) Ltd. in Suzhou Prefecture is affected by the measures taken by the Chinese authorities to contain the corona virus. Bővebben
Bővebben

Sikertörténetek

Success Stories

ANYbotics AG – ANYmal-legged robots

Zollner as an efficient partner for the complex serial production of the advanced
ANYmal legged robots from ANYbotics Bővebben
Bővebben
Success Stories

Coldplasmatech – CPT®cubes

„A Zollner életre hívja a CPT®cube-ot a Coldplasmatech forradalmian új és hatékony sebkezelési módjának megvalósításához” Bővebben
Bővebben
Success Stories

Loxone – Touch Pure Flex

A Zollner Elektronik AG a jövőben a "Touch Pure Flex" intelligens otthoni vezérlőpanelt gyártja a Loxone számára. Bővebben
Bővebben
Success Stories

QIAGEN – QIAcuity

A Zollner igen rövid idő alatt fejlesztett ki egy precíziós eszközt a genetikai kutatáshoz Bővebben
Bővebben
Success Stories

Berlin Heart – EXCOR® Active

A Zollner kompakt meghajtóegységet fejleszt a szívtámogató rendszerekhez. Szolgáltatásaink: Fejlesztés. Prototípusgyártás. Akkreditálás. Sorozatgyártás. Bővebben
Bővebben
Success Stories

Disruptive Technologies

World’s smallest wireless sensor produced by Zollner for a Norwegian startup - Our services: Preparing the product for industrial production. Serial production. Bővebben
Bővebben
Success Stories

konux

Zollner takes part in an AI-based system for the maintenance of rail infrastructure Our services: Development. Preparing the product for industrial production. Bővebben
Bővebben

Kiállítások és események

Nincsenek hírek.