Megvalósítjuk ötleteit

A fejlesztéstől a vevőszolgálatig (After Sales Service): A Zollner Kft., mint az Electronic Manufactoring Services (EMS) szektor mechatronikai szolgáltatója, valamennyi termékhez teljes körű szolgáltatást nyújt, amely gyors, rugalmas, innovatív és a vevői igényeknek megfelelően alakítjuk ki. 18 telephelyen világszerte kínálunk Önöknek egyformán magas minőséget, rugalmasságot és megbízhatóságot. Üdvözöljük a Zollnernél!

Tudjon meg többet

Üzletágak

Szolgáltatásainkat az alábbi üzletágakban kínáljuk: ipari elektronika, vasúttechnika, járműipar, orvostechnika, légi közlekedés és védelem, méréstechnika, információtechnika, egyéb fogyasztási cikkek, telekommunikáció. 20 telephelyünkön világszerte a további növekedés a célunk – ott, ahol az ügyfeleink ezt igénylik. Vállalatunknak nincsenek saját termékei – teljes mértékben az Ön termékére összpontosítunk.

Karrier

Használja ki a szakmai lehetőségeket és dolgozzon Ön is egy 11.500 főt foglalkoztató globális cégnél, amely egyúttal büszke helyi kötődéseire és nagyra tartja a családias légkört. A 20 telephely mindegyikén a Zollner által szilárdan meghatározott alapértékek érvényesek: mások tisztelete, becsületesség, bizalom, gazdaságos szemlélet, nyílt kommunikáció, minőség-, környezet és biztonságtudatosság.

 

Bővebben