Mérnöki támogatás / NPI

Támogatást nyújtunk Önnek a terméktervezés specifikus tervezési elemzésekkel történő optimalizálásában, az NPI-menedzsment megtervezésében és a termék sorozatgyártásra való felkészítésében.

Ügyfélre szabott tervezési és mérnöki szolgáltatások

A folyamatfejlesztés DFx (Design for Excellence) módszereivel már a termékfejlesztés fázisában megtörténik a termék sorozatgyártásra való felkészítése. Folyamataink a párhuzamos tervezésnek köszönhetően ideális összhangot biztosítanak a termék- és a folyamatfejlesztés között. A vevői igények alapján különböző forgatókönyveket vizsgálunk, majd ezekből elkészítjük az optimális gyártási koncepciót. A digitális gyártási rendszer kifejlesztéséhez többek között a digitális gyár eszközeit, a szimulációt és az olyan módszereket használjuk, mint az MTM vagy az értékáram-tervezés, hogy a rendszert már a tervezési szakaszban hozzá tudjuk optimalizálni a termékhez a digitális modellen. A gyártási rendszer külső és belső partnereinkkel közösen folytatott tervezése és megvalósítása már a digitális termék és gyártási rendszer alapján történik. Ennek során a folyamataink támogatnak bennünket abban, hogy az egyes mintafázisokon belüli termék- és technológiaminősítéseken való átfutás az ügyfeleinkkel egyedileg összehangoltan történjen, egészen a gyártás felfutásáig. Az új termék bevezetése során – a termék sorozatgyártásra való előkészítésekor – mindig a piacra kerülési időre összpontosítunk.

Design for Excellence (DFx)

A termékalkotási folyamat keretében a tervezési szakasz egységes egészként történő felülvizsgálata sokoldalú versenyelőnyöket kínál ügyfeleink számára. A minőségre és a hatékonyságra összpontosítva – a legkülönfélébb elemzések alkalmazásával – nemcsak az anyag, a műszaki tervezés és a tesztelés költségeit tudjuk optimalizálni már a tervezési szakaszban, hanem a piacra kerülési szakaszt is lerövidítjük, továbbá minimálisra csökkentjük a hibás részegységek, az újratervezések és az elavulás kockázatát. A fentieken kívül előzetesen kiküszöbölhetők a tesztelési lefedettségben előforduló hiányosságok is. A terméktervezés kezdettől fogva történő optimalizálása az ideális módja annak, hogy hosszú távon befolyásolni tudjuk az időt, a költségeket és a minőséget, mielőtt még az anyagbeszerzés fázisába lépnénk.