News

Fokozott biztonsági intézkedések mellett továbbra is folyik a termelés

A bevezetett intézkedések a vállalatcsoport magyarországi gyáregységeibe belépő valamennyi személyre kiterjednek, függetlenül attól, hogy saját munkavállalóról, vagy más személyről van szó.

A külföldről érkező vendégek látogatását a cég határozatlan ideig felfüggesztette. Ezen intézkedés minden üzleti partnerre érvényes, legyen az vevő, beszállító vagy más Zollner telephelyről érkező kolléga. Az összes többi beléptetést – alvállalkozók, szervizszolgáltatók stb. - a feltétlenül szükséges mértékre korlátozta. A megbeszélések webex-, video- vagy telefonkonferencián keresztül folynak.

A járvány terjedésének megakadályozása szempontjából a teherportai beléptetés kiemelt fontosságú terület, ezért itt speciális eljárás került bevezetésre, melynek keretében a gépjárművezetőknek írásbeli nyilatkozatot kell tenniük egészségi állapotukról ill. arról, hogy az elmúlt két hétben jártak-e kritikus területen.

Indokolt esetben a Portaszolgálat dolgozói megfelelő védőfelszerelésben, testhőmérséklet mérést is végezhetnek és elláthatják a gépjárművezetőt védőfelszereléssel. Speciális esetben az áruátvétel egy elkülönített területen, szigorú szabályok betartásával, képzett munkatársak által történik, de sor kerülhet a behajtás teljes megtagadására is.

Cégünk kiemelt figyelemmel követi a piaci eseményeket és késedelem nélkül reagál a vevői igényekben bekövetkező változásokra. A beszerzés területén tett azonnali intézkedésekkel megelőzi a magas raktárkészletek kialakulását és dinamikusan, az aktuális igényekhez igazodva bonyolítja a szállítási logisztikát.