Ellátásilánc-menedzsment

Biztonságos szállítás: logisztikai megoldásaink hiánytalanul lefedik a teljes ellátási láncot. Éppen ezért számos ügyfelünk már évek óta teljesen ránk bízza ezt a szakterületet.

A teljes ellátási láncra fókuszálunk

Számunkra a logisztika nemcsak azt jelenti, hogy kiszállítjuk a termékeket az ügyfeleinkhez, hanem azt is, hogy egységes egészként kezeljük és a legkorszerűbb eljárások és módszerek alkalmazásával folyamatosan optimalizáljuk az ellátási láncot. Így a megrendeléstől kezdve egészen a kiszállításig folyamatosan biztosítjuk az adathozzáférést. A beszállítótól hozzánk, vagy tőlünk az ügyfélhez: mindig folyamatos a logisztikai kapcsolat. Egyedi logisztikai koncepciókat dolgozunk ki, és világméretű partnerhálózatunkra alapozva mindig szem előtt tartjuk a rendelkezésre állást és az optimális gazdasági hatékonyságot. Igény esetén a teljes logisztikai bonyolítást átvállaljuk a vámkezeléstől kezdve a szállítási logisztikán és a teljes körű dokumentáláson keresztül egészen a csomagolási megoldások megtervezéséig és a végfelhasználóhoz történő kiszállításig. A mennyiségek összevonása, valamint a keretszerződések és globális megállapodások révén kiváló feltételeket érünk el, és ezeket az előnyöket tovább is tudjuk adni Önnek. Vállalatunk optimalizált logisztikai folyamatokat biztosít az áruk beérkezésétől kezdve egészen a raktározásig és a kiszállításig.

Disztribúciós logisztika – külső logisztikai partnerek

Egyedi és gyors logisztikai szolgáltatást kínálunk Önnek – mind házon belüli, mind kiszervezési koncepciókkal. Közös erővel megtaláljuk az Ön számára megfelelő disztribúciós logisztikai megoldást: vagy mi magunk gondoskodunk az egyedi termékek beraktározásáról, rendelésfeldolgozásáról és kiszállításáról, vagy megbízzuk valamelyik külső szolgáltató partnerünket a teljes disztribúciós logisztika lebonyolításával – miközben folyamatosan szem előtt tartjuk a gazdaságosság és hatékonyság szempontjait. Ennek érdekében hosszú távú stratégiai együttműködést folytatunk a neves logisztikai szolgáltatókkal: Németországban, Magyarországon, Romániában, Kínában, valamint Costa Ricában a CEP-szektorban (futár-, expressz- és csomagküldő szolgáltatások).

A kiszervezett disztribúciós logisztika folyamata

Ön elküldi nekünk a termékeire vonatkozó előrejelzést, mi pedig elküldjük a szükséges alkatrészekre vonatkozó megrendeléseket a beszállítóinknak, és megkapjuk a nyersanyagot. Ezután legyártjuk a terméket, és a megbízható tárolásáról is gondoskodunk valamelyik külső szolgáltatónknál, ahonnan végül eljut a végfelhasználóhoz.

Kérjen ajálatot most!