Értékesítés utáni szolgáltatások

Szolgáltatás és támogatás határok nélkül - a megbízás teljesítése előtt, alatt és után is fontos a mindenre kiterjedő, személyes támogatás.

Mindig számíthat ránk

Hosszú távú partneri kapcsolatokat ápolunk, mert a termékek leszállítása után továbbra is az Ön megbízható partnere maradunk. Örömmel vállaljuk az értékesítés utáni támogatás összetett feladatait, és személyre szabott szolgáltatási koncepciót dolgozunk ki. Ennek során odafigyelünk a megbízható avuláskezelésre, hogy biztosítani tudjuk az anyagok rendelkezésre állását és a sorozatgyártásból kivont árucikkek készletezését. A sorozatgyártás ideje alatt és a termék kifutása után is átfogó End of Life menedzsmentet kínálunk gyártótól független pótalkatrészekkel, javítási és felújítási szolgáltatással, mind a saját gyártású, mind pedig a külső gyártású termékek esetében. Javítás- és reklamációkezelő tevékenységünk a folyamatos javításra és a fenntartható minőségbiztosításra összpontosít. Szolgáltatásaink hosszú távon állnak az Ön rendelkezésére.

Optimális javítási szolgáltatás

A javítások gyors és szakszerű bonyolítása rendkívül fontos. Vevőinre szabott szolgáltatási koncepciótól kezdve a világ különböző pontjain történő kiszállításig optimális javítási szolgáltatást nyújtunk a nyomtatott áramköri lapokhoz, modulokhoz, készülékekhez és az összetett rendszerekhez. Vevőink termékein speciális szakképzettséggel rendelkező munkatársaink végzik az IPC 7711/7721 és IPC 610 szabványoknak megfelelő javításokat – méghozzá gyártótól függetlenül, tehát olyan termékek javítását is vállaljuk, amelyeket nem mi gyártottunk. Igény szerint átvállaljuk a teljes vevőportfólió komplett anyagbeszerzését, a hibás alkatrészek tárolását, a szétszerelést, a javítást és az összeszerelést, valamint a folyamatot záró működésellenőrzést. Szolgáltatásunkat a részletes javítási jelentés teszi teljessé.

Minőségbiztosítással támogatott felújítás

Széles körű szaktudásunkkal és több évtizedes tapasztalatunkkal a teljes értékláncot le tudjuk fedni a felújítás területén. Teljes körű szolgáltatást kínálunk Önnek az elektronikai egységei, készülékei és rendszerei fenntartható korszerűsítéséhez, hogy továbbra is piacképesek maradjanak a termékei. Folyamatosan arra törekszünk, hogy minőségbiztosítással támogatott karbantartási intézkedéseinkkel meghosszabbítsuk termékei élettartamát az újraértékesítéshez. Így közös erővel jelentős mértékben hozzájárulunk a fenntarthatósághoz.

Logisztikai szolgáltatással támogatott alkatrészellátás

Globális logisztikai partnerhálózatunknak köszönhetően képesek vagyunk hosszú távon sikeresen működtetni a disztribúciós logisztika területét, mellyel pontos és egyszerű alkatrészellátást és -szállítást biztosítunk – közvetlenül a végfelhasználóhoz is. A késztermékekre és pótalkatrészekre beérkező megrendeléseket megbízható módon dolgozzuk fel, a tárolást pedig valamelyik külső partnerünknél oldjuk meg, így gyors, költséghatékony és egyszerű pótalkatrész-szállítást tudunk biztosítani. Szolgáltatásunk magában foglalja az Európán belüli „Flash Delivery” (gyors kézbesítés) garanciát, ill. a 48 órás standard kézbesítést.