Kultúra

Családi vállalkozás vagyunk – és ennek megfelelően a vállalati kultúránk is családias.

Tegezzük egymást

A vállalaton belül tegezzük egymást, és kollegiális, bizalomteljes és tiszteletteljes légkörben dolgozunk együtt. Vállalati kultúránk fontos része a nyílt és egyenrangú kommunikáció. Munkatársainkat különböző csatornákon keresztül tájékoztatjuk, és ezzel átláthatóságot teremtünk. Ösztönözzük a nyílt eszmecserét, és örülünk, ha munkatársainknak saját ötleteik vannak.

Biztonság

Nagyon komolyan vesszük a régióban élő emberek iránti felelősségünket. A válságálló munkahelyek létrehozása mindig is a családi vállalkozásunk egyik fő célja volt. Cégünk alapítója 1965-ben egyszemélyes vállalkozásként azzal a céllal indult, hogy 35 munkahelyet hoz létre. A folyamatos és tartós növekedésnek köszönhetően ma már világszerte több mint 12 000 embernek biztosítunk stabil munkahelyet.

Család

Növekedésünk ellenére egy család maradtunk. Több mint 55 éve vagyunk egymás mellett, és megbízunk egymásban. Ennek az összetartozásnak az alapját az egész vállalatra kiterjedő tegeződéssel teremtjük meg. Mindez a munkahelyi légkörünkben is kifejezésre jut: munkatársaink nagyra értékelik a kollegiális és bizalomteljes együttműködést, amely megteremti az alapját annak, hogy együtt, csapatként sokat érjünk el és változást tudjunk generálni.

Sokoldalúság

Vállalatunkhoz hasonlóan sokszínűek a mögötte álló emberek is, akik nap mint nap a tudásuk legjavát nyújtják. Vállalatunk 9 különböző üzletágban áll megbízható partnerként az ügyfelei mellett. Több mint 13 000 különböző nemzetiségű ember dolgozik nálunk 700 különböző munkakörben – ez a sokszínűség pedig előnyünkre szolgál. Minden nézőpont, minden egyes ötlet és vélemény, amelyet az egyes munkatársak megosztanak a vállalattal, a jövő megoldásaihoz vezet el bennünket, melyeket közösen alkotunk meg.

Fenntarthatóság

Családi vállalkozásunk és általában az emberiség következő generációinak is olyan bolygóra van szüksége, amelyen érdemes élni. Ezért nagy jelentőséget tulajdonítunk az ökológiailag és gazdaságilag is fenntartható vállalatirányításnak. Megújuló energiák felhasználásával, valamint értékes erőforrásaink felelős és takarékos felhasználásával igyekszünk a lehető legkisebbre csökkenteni az ökológiai lábnyomunkat. A vállalat telephelyein végrehajtott beruházásaink során, valamint az ügyfelekkel és a beszállítókkal világszerte kialakított partnerkapcsolataink keretében is ügyelünk arra, hogy lelkiismeretesen és tisztelettel bánjunk az emberekkel és a környezettel.