Vállalatunk története

Egyszemélyes vállalkozásból a világ 15 legjobb EMS-szolgáltatójának egyikévé válni – ez már önmagában is egyedülálló sikertörténet. A jelenlegi Zollner Elektronik AG alapkövét Manfred Zollner fektette le több mint öt évtizede Zandt városában. A családi vállalkozás azóta már nemzetközi vállalatcsoporttá nőtte ki magát.

Regionális gyökerek – otthon az egész világban

Vállalatunk, amelyet 1965-ben hívtunk életre a bajorországi Zandt városában, napjainkra már egy 100%-ig családi tulajdonban lévő részvénytársasággá fejlődött. A folyamatos fejlődés eredményeként a Zollner vállalatcsoport a világ 15 vezető elektronikai gyártási (EMS-) szolgáltatójának egyikévé nőtte ki magát. Fontos számunkra az egyéni, személyes támogatás, amely az átfogó tanácsadással kezdődik, és az együttműködés minden szakaszában jelen van. 24 telephelyünkön (Németország, Magyarország, Románia, Kína, Tunézia, USA, Svájc, Costa Rica és Hongkong) a minőséget, az optimális ár/teljesítmény arányt, a technológiai előnyt, valamint a „local for local” (helyi termékek helyben értékesítése) stratégiát tartjuk szem előtt a teljes értéklánc mentén. A folyamatok mélységét az ügyfél határozza meg, legyen szó akár egyedi alkatrészekről, akár modulokról, készülékekről vagy összetett rendszerekről.

Vállalatunk története

Egyszemélyes cégből globális piaci szereplő: a Zollner alapkövét id. Manfred Zollner rakta le Zandtban 55 évvel ezelőtt.
Tudjon meg többet

Tudjon meg többet

Filozófiánk

Értékeink testesítik meg mindazokat az alapelveket, amelyek alapján minden egyes nap dolgozunk és cselekszünk.

Tudjon meg többet

Telephelyeink

Regionális gyökerekkel rendelkezünk, de az egész világban otthon vagyunk: összesen 23 telephelyen valósítunk meg innovatív ötleteket.

Tudjon meg többet

Partnerségek

Globális kompetenciahálózatokon keresztül világszerte kihasználjuk a telephelyeinktől származó szinergiákat a Zollner mint egész számára.

Tudjon meg többet

Hírek

 Folyamatosan fejlődünk, állandóan változunk, és mindig új ösvényekre lépünk.

Tudjon meg többet

Sikertörténetek

A Zollner nagyszámú sikeres projektet valósít meg minden évben.

Tudjon meg többet

4
kontinens

24 
telephely

55
év tapasztalat

~ 13000
munkatárs

Jövőközpontú igazgatóságunk

Igazgatóságunk, melynek tagjai Ludwig Zollner szóvivő, Christian Zollner, ifj. Manfred Zollner és Markus Aschenbrenner, valamint Thomas Schreiner pénzügyi igazgató és Manfred Zollner felügyelőbizottsági elnök, biztos kézzel vezeti a Zollner Elektronik AG-t a jövő sikerei felé. Az igazgatóság tagjai közös erővel határozzák meg a vállalatcsoport jelenlegi és jövőbeni előrelépéséhez szükséges lépéseket.