Gyártás

Számos gyártóüzemünkben folytatunk nagy és kis darabszámú, igény szerinti gyártást, továbbá egyedi kiegészítő szolgáltatásokat is kínálunk – mindezt gazdaságosan, rugalmasan és kiváló minőségben.

Gyártási kínálatunk

  • komplex mechatronikai rendszerek gyártása
  • elektronikai modulok gyártása
  • induktív komponensek gyártása
  • kábelkonfekcionálás
  • fémmegmunkálás
  • felületkezelési technológiák
  • rendszerintegráció
  • tesztelés
  • 3D-nyomtatás

Minőség és hatékonyság

Az innováció és a technológia motorjaként ökológiai és gazdasági normák vezérelnek bennünket, és a „Local for Local” stratégiára támaszkodunk. Az igényektől függően a legjobb egyedi megoldást választjuk ki ügyfeleink számára. Valamennyi telephelyünkön ugyanazt a kiváló minőséget és nagyfokú rugalmasságot kínáljuk, amellyel teljes folyamatbiztonságot garantálunk. Nálunk a teljes gyártási folyamat a legmodernebb gépeken és berendezéseken, valamint a legújabb technológiával zajlik, hogy fenntarthatóan és gazdaságosan tudjunk termelni. A gyártást mindig erőforrás-kímélő módon végezzük, hogy jelentős mértékben hozzájáruljunk a fenntarthatóságához.

A termék végső legyártása után is biztosítjuk a fenntartható hulladékgazdálkodást. Ez magában foglalja többek között a hulladékok szelektív gyűjtését, beleértve a különböző anyagok szétválogatását és újrahasznosítását, valamint a régi részegységek aprítását és a csomagolóanyagok tömörítését. A forgácskezelésre is nagy figyelmet fordítunk: a gyártás során felhalmozódó alumíniumforgácsot hatékonyan brikettáljuk, ezzel is csökkentve a térfogatot és a maradék nedvességet. Az alumínium maradványok brikettálásával nemcsak az anyag értékét növeljük, hanem egyúttal a károsanyag-kibocsátást is csökkentjük, az alumíniumbrikettet pedig hosszú távon jobban újra tudjuk hasznosítani.

Elektronikai gyártás

Az elektronikai üzletágban az alkatrészek teljes spektrumát kitűnő minőségben és a szükséges hatékonysággal tudjuk legyártani Önnek. Ezt azok a csúcsmodern Siplace-generációk bizonyítják legjobban, amelyeket az SMT-szakterületen használunk. Az Ön termékeit a legkorszerűbb tesztberendezésekkel ellenőrizzük. Ez magában foglalja az AOI- és a röntgenvizsgálatot, valamint a mozgótűs tesztert, a peremfigyelést (boundary scan), az ICT-t és a működési tesztet.

Mechanikai gyártás

Mechanikai gyártásunk során különböző stancoló/lézer kombinációkat, kézi és nagymértékben automatizált hajlítási technológiákat, valamint különböző hegesztési eljárásokat (WIG, MAG vagy lézerhegesztés) alkalmazunk a lemezmegmunkálásban, továbbá a legkorszerűbb festő- és lézeres feliratozórendszerekkel dolgozunk. A forgácsolás területén CNC esztergálást (rövid és hosszú esztergálás) és CNC marást (3- és 5-tengelyes) kínálunk, valamint galvanikus felületkezelést is végzünk. Minden eljárásnál ugyanazt a célt követjük: gazdaságosan, rugalmasan és kiváló minőségben szeretnénk gyártani Önnek.

Induktív alkatrészek gyártása

Tekercselési folyamatainkhoz alapvetően minden szokványos tekercselési technológiát felhasználunk, például a többtengelyes rendszereket vagy a szabványos asztali tekercselőgépeket is. A nagyobb sorozatokat teljesen automatikus tekercsfeldolgozó rendszerekkel gyártjuk le, amelyekbe a többtengelyes tekercselés mellett többek között olyan folyamatokat is integrálunk, mint a lézerhegesztés, a ragasztás, a lézeres jelölés vagy az automatizált csomagolás. Ha a szokásos merülőforrasztásos módszer nem elegendő a huzalok kontaktálásához, akkor ellenállás-, ultrahangos vagy lézersugaras hegesztési módszereket is tudunk alkalmazni. Emellett az epoxi-, poliuretán- vagy szilikongyanták (vákuumos vagy nem vákuumos) öntése, illetve a tekercsek gyantával történő vákuumos impregnálása is szerepel a szolgáltatásaink között. Minden esetben arra törekszünk, hogy a fenntartható legmagasabb minőségi színvonalon tudjunk gyártási folyamatokat kínálni.

Tisztatér-minősítés

Németországi és kínai telephelyeinken tiszta- és steriltereket (ISO 5, 7 és 9) alakítottunk ki ügyfeleink számára.

Tisztatér-minősítés ISO 5

Tisztatér-minősítés ISO 7

Ez is érdekelheti Önt