Karrier – sokszínű és változatos, akárcsak te

Sokoldalúság, csapatszellem és egyediség – ekörül zajlik nálunk a mindennapi munka. Elvárásunk: közös növekedés, nagyszerű projektek végrehajtása és innovatív megoldások létrehozása a jövő számára.

Nálunk az ember áll a középpontban

Világszerte több mint 13 000 munkatársunk járul hozzá vállalati sikerünkhöz. Csapatunk azonban jóval több, mint tagjainak összessége. A csapat számunkra azt jelenti, hogy több mint 13 000, különböző képességekkel és kompetenciákkal rendelkező személyiség támogatja és egészíti ki egymást. Minden munkatársunk erősségeit célzottan használjuk fel, mert csak együtt tudunk sokat elérni és változást generálni. Motivált és szenvedélyes csapatunk szakértelemmel és ötletekkel járul hozzá a közös célok eléréséhez, az új utak felfedezéséhez, és ügyfeleink elképzeléseinek sikeres megvalósításához. A Zollner ennek az elkötelezettségnek és innovatív szellemnek köszönhetően került Európában az élre, a világon pedig a 15 legjobb EMS-szolgáltató közé, és vált a legnagyobb munkaadóvá a chami régióban.

Ígéretes jövőbeli kilátásokkal ötvözött karrierlehetőségek: akár az azonnali munkába álláson gondolkodsz, akár gyakornoki állást kereső diák vagy, nálunk megtalálod, amit keresel!

Azonnali munkába állás

Milyen előnyök várnak a Zollnernél?
A Zollner-csapat tagjaként számos előnyt kínálunk Neked. Különösen fontos számunkra, hogy az előnyök valóban hozzáadott értéket jelentsenek. Profitálj ebből Te is!

Tudjon meg többet