Lehetőségek

Egy vállalat – végtelen sok lehetőség. Nálunk személyesen is kibontakozhatsz, és előrelendítheted karriertervedet.

Aknázd ki a sokféleség kínálta lehetőséget!

A chami régió legnagyobb munkaadójaként több mint 55 éve támogatjuk a térséget biztos munkahelyekkel. Vállalatunk növekedésével a munkák sokfélesége is nőtt: jelenleg több mint 700 különböző munkaköri profil létezik a Zollnernél. Tehát nemcsak a szakmai fejlődésre, hanem az interdiszciplináris tapasztalatszerzésre is lehetőséged nyílik.

Állásajánlat

A zandti központban, 8 regionális telephelyünkön és a nemzetközi telephelyeinken a különböző munkalehetőségek óriási választékát kínáljuk. Belépési és fejlődési lehetőségként 700 különböző munkakör áll rendelkezésre műszaki, kereskedelmi vagy informatikai területeinken. Így minden szakképzettségi és tapasztalati szinthez megfelelő állásokat tudunk kínálni.

Feladatkörök

Különböző üzletágaink és ügyfeleink révén sokféle vállalati szakterület jött létre: az elektronikától kezdve az autóiparon, a fejlesztésen, az IT-n és a mérnöki tevékenységen keresztül egészen az értékesítésig. Vállalatunk a teljes termékéletciklusra kiterjeszti szolgáltatásait, ezért minden telephelyünkön kombináljuk egymással a sokféle alkalmazási területet.

Rugalmasság

Az üzleti világ és a munka világa folyamatosan változik. Mi rugalmasan alkalmazkodunk ezekhez a körülményekhez, ami számos karrierépítési lehetőséget teremt munkavállalóink számára. A megváltozott követelmények új munkaköri profilokat hoznak létre, a nemzetközivé válás külföldi karrierlehetőségeket kínál, és a regionális telephelyeinken megvalósuló beruházások is több helyi munkalehetőséget eredményeznek. Nyitottak vagyunk ezekre a változásokra, és munkavállalóinkkal együtt haladunk a jövő felé vezető közös úton.

Együttműködés

A megoldások csapatban születnek. Ezzel már a kezdetektől fogva tisztában vagyunk, ezért intenzíven támogatjuk az osztályokon belüli és az osztályok közötti szoros együttműködést.  Nálunk a különböző generációk tisztelettudóan és produktívan, csapatként dolgoznak együtt, akár otthoni munkavégzés keretében, akár az irodában. Inspiráló, jövőbe mutató megoldásokat ugyanis csak akkor lehet létrehozni, ha a szakterületek és a folyamatok optimálisan kapcsolódnak egymáshoz.