Elektronika

Optimális felszereltséggel rendelkezünk az Ön elektronikai termékeinek gyártásához – igény szerinti egyedi szolgáltatásokat kínálunk nagyfokú rugalmassággal és megbízhatósággal.

Teljes körű EMS-szolgáltatás az elektronikai gyártás területén

Az elektronika területén az EMS-szolgáltatások teljes spektrumát lefedjük – a nyomtatott áramkörök gyártásától a komplett készülékekig és rendszerekig. A folyamatlánc minden pontján Ön mellett állunk. A beültetéshez (SMT, THT) és a teszteléshez is a legmodernebb berendezések állnak rendelkezésünkre. A részegységgyártás és tesztelés terén nyújtott szolgáltatási portfóliónk minden technológiai kombinációra kiterjed, beleértve a termékspecifikus egyedi eljárásokat is. Ügyfeleink számára minden folyamatunk elérhető ólmot használó és ólommentes (a RoHS és a Reach előírásainak megfelelő) technológiával is.

Elektronikai kompetenciáink áttekintése

IPC-tanúsítványok

Az összetett folyamatok és technológiák alkalmazásának előfeltétele a szakképzett, tapasztalt és hozzáértő munkatársakból álló csapat. Ennek az elvárásnak a teljesítése érdekében folyamatosan támogatjuk kollégáink fejlődését, és házon belüli képzési központokat kínálunk a munkatársak szakképzéséhez. A német ipari szabvány szerinti egyéni kézi forrasztó képzéseken (www.avle-training.de) túlmenően a járatos szabványok szerinti IPC-tanúsításokat is a saját oktatóinkkal végezzük. Az SMT- és THT-folyamatokat betanító képzésekhez külön berendezések állnak rendelkezésre a Zollner saját technikumában.