News

Az év innovatív vállalata: Zollner Kft.

Az évente megjelenő Figyelő TOP200 című kiadvány Magyarország legnagyobb cégeit rangsorolja az előző üzleti év adatai alapján, ahol a Zollner újra bekerült az első száz vállalat közé.

2023-ban a Figyelő TOP200 Gálán kerültek átadásra a díjak, ahol a vállalatokat hét kategóriában is értékelték. A hét kategória egyike Az év innovatív Vállalata volt, melyet a Zollner Kft. nyert el. A vállalat életében eddig is kiemelten fontos volt az innováció, enélkül az eltelt 30 év dinamikus növekedését nem lehetett volna megvalósítani. Az év innovatív Vállalata díjat Ógl József, a Zollner Kft. ügyvezető igazgatója vette át ünnepélyes keretek között. A társaság ezzel az elismeréssel olyan prominens vállalatok közé került, mint pl. a MOL Nyrt., vagy az MBH Bank Nyrt.

A cég előreláthatólag 2023-ban is megismétli az elmúlt év kiemelkedő eredményeit és ez nagyon jó alapot biztosít a tervezett fejlesztésekhez. Az autóipari részleg 6500 négyzetméter úgynevezett tisztatérrel (szabványkategória rögzíti a levegő szennyezési koncentrációját) gyarapodik, ami kifejezetten az elektromos autókhoz történő elektronikai egységek gyártásához szükséges. Egy magasabb kategóriájú tisztatér is épül kb. 1500 négyzetméteren egy speciális, világviszonylatban is egyedülálló „high-tech” elektronikai termék gyártásához. A Nógrád vármegyei Szügyön pedig a vállalat az eddig is szinte teljesen automatizált mechanikai gyártását szeretné megduplázni egy újabb 6000 négyzetméteres gyártócsarnokkal, természetesen a legkorszerűbb, robotizált lemezalakítási technológiákkal.