Továbbfejlődés

Intenzíven támogatjuk a tehetségek előrelépését, és megmutatjuk neked, hogy milyen szakmai karriert futhatsz be szerteágazó képzési és továbbképzési programjainkkal.

Egyéni támogatás

Vállalatunk növekedését kiválóan képzett munkatársainknak köszönhetjük. Ezért igény- és munkavállaló-központú képzési és fejlesztési programmal segítjük karrieredet, és célzottan támogatjuk a tehetségedet és az érdeklődési területeidet. Több száz belső képzéssel – amelyek közül sokat e-learning formájában kínálunk – és széles körű külső szakképzési programmal alapozzuk meg sikeres jövődet és vállalatunk jövőbeli sikereit.

Digitális tanulás

Önálló és rugalmas tanulás: ezt segítjük elő korszerű, digitális tanulási lehetőségeinkkel. Mindenki a saját tempójában, időtől és helytől függetlenül végezheti el a legkülönfélébb szakmai témakörökben indított eLearning képzéseket. Hozzáférhet az egyéni tanulási tervéhez, és érdeklődési körének vagy szakterületének megfelelően alakíthatja azt. Összesen több mint 11 000 különböző tanfolyam áll rendelkezésre. A vázlatos áttekintéstől a többrészes tanulási sorozatig – mindenki egyénileg döntheti el, hogy mit szeretne.

Tanácsadás és támogatás

Személyes karrieredet illetően számos tanácsadó és támogató szolgáltatással állnak rendelkezésedre a szakképzéssel foglalkozó szakembereink. Közös erővel olyan igényre szabott megoldásokat találhattok, amelyek megfelelnek a terveidnek és a vállalat fejlődését is előmozdítják. Szívesen támogatunk ebben: a továbbképzéshez nyújtott anyagi támogatástól kezdve egészen az oktatási szabadságig és a felmentésig.

Kompetenciafejlesztés

A különböző trendek és a folyamatos átalakulás változási hajlandóságot, új dolgokra való nyitottságot és rugalmasságot követelnek vállalatunktól és munkatársainktól. Globális szinten működő családi vállalkozásként úgy tudunk hosszú távon is sikeresek lenni, hogy kollégáinkat olyan kompetenciák és készségek terén képezzük, amelyek a jövő szakmai világában szükségesek. Munkatársainkkal karöltve az „élethosszig tartó tanulás” vezérelve alapján haladunk a jövő felé.

Vállalaton belüli karrierlehetőségek

A szakmai kompetencia és a szakértelem alapján egyéni fejlődési utakat tervezünk. Legyen szó akár szakmai, akár vezetői karrierről, minden esetben beazonosítjuk az igényt, és a saját munkatársaink közül választjuk ki a tehetségeket. A fejlesztési lehetőségekkel megteremtjük az alapot a vállalatunknál felépítendő hosszú távú karrierhez, és egyúttal a vállalat további fejlődéséhez szükséges szakmai és vezetői kompetenciákat is biztosítjuk.