Mechatronika

Komplex mechatronikai rendszerek az Ön iparágához

A mechatronikai szakterület összeköti a klasszikus mechanikát a modern elektronikával, valamint az informatikával. Egy sokszínű terület, amely jó kezekben van a Zollnernél.

Optimálisan az igényeihez igazított mechatronikai megoldásokat szállítunk. Számos iparágban való széles körű jelenlétünknek köszönhetően ügyfeleink profitálnak abból a mechatronikai szaktudásból, amelyet a legkülönfélébb alkalmazási területeken sajátítottunk el.

Elektronikai gyáripari (EMS) mechatronikai szolgáltatóként a Zollner teljes körű szolgáltatást nyújt termékéhez. Gyorsak, rugalmasak, innovatívak vagyunk, és nagy hangsúlyt fektetünk a személyes támogatásra.

Akkor is kompetens kapcsolattartóként számíthat ránk, ha problémájára esetleg nem tudunk házon belül saját megoldást kínálni. Szakértői hálózatokkal, például a mechatronikai kompetenciahálózattal fenntartott kapcsolatunk révén belső és külső kapcsolódási pontokon keresztül a legkülönfélébb szaktudáshoz van hozzáférésünk – megbízhatóan és költséghatékonyan.

A legnagyobb négylábú lépegető robot kifejlesztésével és megépítésével a Zollner Elektronik AG 2012-ben bekerült a Guiness-rekordok könyvébe. Élőben szeretné látni a „Tradinno”-t? Tudjon meg többet, kattintson ide: https://www.drachenstich.de/index.php/homepage/further-drache