Success Stories

Coldplasmatech – CPT®cubes

“„A Zollner életre hívja a CPT®cube-ot a Coldplasmatech forradalmian új és hatékony sebkezelési módjának megvalósításához””

A Zollner Elektronik AG szolgáltatási területe: Tanácsadás. Sorozatgyártásra való felkészítés és költségcsökkentés. Automatizálás. Sorozatgyártás. Karbantartás és szerviz.

Milyen megoldást talált a Zollner?

A Zollner Elektronik AG a legmodernebb technológiái és szolgáltatásai – mechanika, induktív komponensek, kábelkonfekcionálás, magas szintű összeszerelés, elektronika és rendszerintegráció, tesztkészülékek, gyártó- és tesztelőberendezések – területén rendelkezésére álló teljes szakértői tudását bevetette a CPT®cube műszaki megvalósításához. A Zollner a lehető legrövidebb idő alatt legyártotta a teljes rendszert, speciális felületkezelést végzett rajta, majd feliratozta és alkalmassá tette a sorozatgyártásra.

Szakértői know-how-val támogatta a Coldplasmatech-et a tanúsítási folyamat valamennyi releváns engedélyezési tesztje során, valamint formálisan előkészítette és előzetesen ellenőrizte a szükséges dokumentációt. 

Az ügyfél logisztikai követelményeinek teljesítése érdekében a Zollner gondoskodik a teljes logisztikai folyamatról – egészen az orvosi felhasználókhoz, azaz a CPT.Plasma.Kompetenz.Zentrum intézetekhez történő közvetlen kiszállításig. 

A javításra/felújításra vonatkozó szolgáltatási és karbantartási szerződéssel a Zollner a CPT®cube teljes életciklusa alatt garantálja a CPT®cube folyamatos működőképességét, mivel házon belül kerül sor a javításokra és az átvizsgálásokra. 

Ügyfelünk az alábbiakban foglalta össze az együttműködésről alkotott véleményét:

„Nagyra értékeljük a Zollnerrel folytatott együttműködést, mert ugyanazok az elvárásaink a minőség, a szakmaiság és az együttműködés terén, és a folyamat egyenrangú feltételekkel zajlik.”

Tobias Güra, Geschäftsführung, Coldplasmatech

„Világszerte egyedülálló terméket gyártó startup vállalkozásként természetesen olyan (technológiai) kihívásokkal is szembesülünk, amelyek sehol másutt nem fordulnak elő. A Zollner Elektronik AG azonban éppen a megfelelő partner számunkra az ilyen kihívások leküzdéséhez, mivel az elektronikai ágazat számos területén/üzletágában több mint 50 év tapasztalattal, valamint a vállalaton belül igen komoly technológiai és folyamatmélységgel rendelkezik, és az ehhez kapcsolódó tapasztalat is rendelkezésére áll.“
Dr. Martin Polak, Leiter Forschung und Entwicklung, Coldplasmatech