Avuláskezelés

Tegyünk ma a holnapért: a kiszámíthatatlan dolgok elhárítása, valamint a hátrányos következményekkel járó meghibásodási kockázatok kezelése és minimálisra csökkentése érdekében a termék teljes életciklusára kiterjed az avuláskezelési tevékenységünk.

A hosszú távú rendelkezésre állás kulcsa

Az elektronikus részegységek gyárthatósága a felhasznált alkatrészek, különösen a félvezetők rendelkezésre állásától függ, melyek életciklusa az öregedés, az elhasználódás, a normatív vagy műszaki avulás miatt gyakran lényegesen rövidebb, mint azé a terméké, amelyben felhasználják azokat. Avuláskezelő rendszerünk a termék teljes életciklusát lefedi, és magában foglalja az összes alkatrész rendelkezésre állásának hosszú távú tervezését, valamint a kockázatok minimalizálását és a vészhelyzet esetén alkalmazandó ellenintézkedéseket. Amennyiben a sorozatgyártás befejezése után még hosszú évekig szüksége van termékeire, mi elektronikusan nyomon tudjuk követni a kritikus alkatrészek rendelkezésre állását, és a maradék készletre fenntartott igény esetén megbízható módon, hosszú távon és rendkívül versenyképes áron be tudjuk tárolni ezeket az alkatrészeket.

Fejlesztés – sorozatgyártás – értékesítés utáni szolgáltatás

Az avulási kockázatokat tervezett, proaktív eljárással, kockázatelemzés és nyomon követés alkalmazásával előzzük meg. Avuláskezelő rendszerünk már az új fejlesztés közben működésbe lép. Rendszeresen ellenőrizzük az alkatrészek rendelkezésre állásának állapotát: a két elektronikus adatbázison alapuló életciklus-elemzésekkel meghatározzuk a kritikus alkatrészeket, és szükség esetén alternatív alkatrészekkel helyettesítjük azokat. A sorozatgyártás ideje alatt, valamint az értékesítés utáni szolgáltatás keretében a megbízható PCN-adatmenedzsment segítségével rövid időn belül tájékoztatjuk Önt a megszűnésekről vagy a releváns változásokról, így a hosszú távú biztonság érdekében szükség esetén be tudunk tárolni a kritikus anyagokból, vagy megfelelő alternatívákat tudunk meghatározni.

Szolgáltatáskínálatunk

  • információkezelés az ügyfél felé
  • a kifutott alkatrészek mindenkori rendelkezésre állásának biztosítása
  • elektronikus alkatrészek utángyártásának tisztázása
  • kiegészítő ellenőrzések az áruátvételi részlegen a közvetítőn keresztül történt vásárlások esetén
  • a hamisítás kockázatának ellenőrzése külső adatbázisok segítségével
  • alkatrészek és részegységek hosszú távú tárolása állagmegóvási tevékenységekkel
  • kulcsfontosságú komponensek automatizált felügyelete
  • részegységek újratervezése
  • életciklus-elemzések és alternatív alkatrészek meghatározása