Technológiák és folyamatok

Technológia és Folyamatok

Komplett mechatronikai rendszerek, a fejlesztéstől az értékesítés utáni szervíz tevékenységekig

A technológiák és a folyamatok területén szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően, komplett mechatronikai rendszereket tudunk megvalósítani ügyfeleink részére.

Hasonlítsa össze szolgáltatásainkat versenytársainkéival, és láthatja a különbséget. Célpiacainkon folyamatosan növekszünk - ebben központi szerepet játszik az ügyfeleinkkel és a beszállítóinkkal folytatott hosszú távú együttműködés is. Az INNOVÁCIÓS KÉSZSÉG-et és a FENNTARTHATÓSÁG-ot mi csupa nagybetűvel írjuk, amely a szociális, ökológiai és gazdasági területekre is egyaránt vonatkozik.

Kihasználjuk a Zollner üzletágainak teljes szinergiáját és ezzel növeljük a nyereségességet. Képzett és motivált munkatársainkat folyamatosan a vállalkozó szemléletű munkavégzésre ösztönözzük és számíthatunk szakembereinkre. Mindannyian egy cél érdekében dolgozunk:
az Ön legnagyobb megelégedésére!

Az elektronikától a mechanikán át az induktív alkatrészekig: valamennyi technológiai területen a legújabb szaktudás birtokában nyújtjuk szolgáltatásainkat. Annak érdekében, hogy technológiáinkat és berendezéseinket az Ön számára optimálisan tudjuk alkalmazni, különös hangsúlyt fektetünk szakembereink folyamatos továbbképzésére.

Annak érdekében, hogy minél komplexebb mechatronikai modulokat, eszközöket és rendszereket hozhassunk létre, valamennyi szükséges technológiát egy projekt alatt egyesítünk, és ügyfeleinket az értékteremtés teljes folyamatán keresztül támogatjuk. A technológiai előny és sokrétűség döntően mellettünk szól.

Az Ön iparágában mi vagyunk az Ön partnere a rendszermegoldásokban – rugalmasak, kompetensek vagyunk és mindig legújabb technológiát nyújtjuk.

Mivel saját termékkel nem rendelkezünk, kizárólag az Ön termékötleteinek a megvalósítására koncentrálunk és az értékteremtés teljes folyamatán keresztül támogatjuk Önt.