Minőség

Minőség kompromisszumok nélkül

A minőséggel szembeni elvárásunk: legmagasabb szint kompromisszumok nélkül

A minőség számunkra azt jelenti, hogy a termékeket és szolgáltatásokat a kívánt követelményeknek és a megállapodás szerinti szállítási időknek megfelelően, kimagasló ár-/érték arány mellett szállítjuk és nyújtjuk ügyfeleinknek. Továbbá valamennyi belső és külső partnerünket korrekt, barátságos és kompetens módon szolgáljuk ki.

Környezet-, munka- és egészségvédelem

A minőség fogalma számunkra a környezet-, munka- és egészségvédelmet is magában foglalja. A belső elvárásaink a munkatársaink egészségének megóvása és a környezet védelmének érdekében magasabbak, mint a törvény által meghatározott előírások.

Magas szintű minőségi előírásaink teljesítését előrelátó tervezéssel, valamint az ezt kísérő, rendszeres ellenőrzésekkel biztosítjuk. Így tudjuk elérni, hogy folyamataink, üzemeink és berendezéseink mindig megfeleljenek a mindenkori legkorszerűbb technikának.

Folyamatos fejlesztési folyamatok (KVP/CIP)

A folyamatos fejlesztési folyamataink (KVP/CIP) vállalatunk valamennyi dolgozójára, minden termelési és üzleti folyamatára és szolgáltatásaira vonatkoznak. Céljuk a nagyfokú eredményesség és hatékonyság. Ennek érdekében a Six Sigma-módszereit is alkalmazzuk. A pazarlás elkerülése (MUDA) lényeges célkitűzéseink közé tartozik.

Tanúsítványok

Németországi üzemeink már 1993 (Vácon működő magyarországi gyárunk már 1997) óta rendelkeznek az DIN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal. Autóipari üzletágunk ISO/TS 16949 szerinti minősítésével pedig az autóipar magas szintű minőségi követelményeinek is megfelelünk. A környezetirányítási rendszerünk az ISO 14001, a munka- és egészségvédelmi menedzsmentünk pedig OHRIS (Occupational Health and Risk Management System) tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tisztaterek

Jelenleg három tisztatér áll rendelkezésünkre, ahol nagy értékű és nagy teljesítményű elektronikai egységeket ellenőrzött feltételek mellett gyártunk. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy holnap is az Ön kompetens partnere lehessünk.