Mérnökség/NPI

NPI-18-11-2014.jpg

A saját termékkel nem rendelkező EMS-szolgáltatóknál a vállalaton belüli értékteremtés tisztán az ügyfél általi megbízás alapján történik. Ennek során valamennyi olyan folyamatot lefedünk, amelyek szükségesek az Ön termékének elkészítéséhez. Portfóliónk ezen a területen igen széles skálán mozog, az egyes alkatrészektől és moduloktól a komplett berendezésekig és rendszerekig.

Sokéves tapasztalatunkkal támogatjuk Önt termékei kifejlesztésében és ipari megvalósításában. Ennek során termékei életciklusát teljes egészében lefedjük, a fejlesztéstől az After Sales-ig. Már a termékek kialakításánál ügyelünk a lehető leghatékonyabb gyártási folyamatra. A fejlesztés során ügyfeleinknek nyújtott támogatásban nagy hangsúlyt fektetünk például a Simultaneous Engineeringre.

A potenciális lehetőségek elemzése és optimalizálása az értékteremtés teljes folyamatán keresztül.

  • DFM (Design for Manufacturing)
  • DFT (Design for Testablity)
  • DTC (Design to Cost)
  • DFX (Design as needed)

A CAD/CAM-nak köszönhetően az általunk kifejlesztett tervezési modelleket azonnal továbbítani tudjuk a gyártás számára, valamint a gyártással kapcsolatban felmerülő kérdéseket szimuláció segítségével be lehet vonni a tervezés folyamatába.