Anyaggazdálkodás

Az Ön anyagi jó kezekben van nálunk

Mindig a legjobb minőségű anyagot biztosítjuk Önnek

Legyen az Ön cége bárhol a világon, az anyagbeszerzés területén is számíthat tudásunkra és kapcsolatainkra. Nagy gyártókkal és viszonteladókkal folytatunk szoros együttműködést. Számunkra a legfontosabb szempont a kiváló anyagminőség, a tökéletes lebonyolítás és az optimális ár/teljesítmény arány.


Amit kínálunk:

Beszerzési marketing

Figyelemmel kísérjük a piacot és az aktuális árváltozásokat, így teremtve meg a gazdaságos beszerzés alapjait.

Beszerzés

Irányítjuk és optimalizáljuk a beszerzési folyamatot, biztosítjuk az előírások betartását, és a beérkező igényeknek megfelelően vállaljuk az áruk beszerzését. Beszerzési tevékenységünk az egész világra kiterjed - Anyagbeszerzési stratégiánkat saját ázsiai beszerzési csoporttal támogatjuk: helyszíni jelenlétünkkel javítjuk teljesítményünket az elektronikai piacon.

Beszállítói menedzsment

Megkeressük és minősítjük az Önnek leginkább megfelelő beszállítót. Ezen kívül beszállítóinkat évente kétszer részletesen értékeljük.

Beszállítói hálózatunk tagjaival szemben ugyanolyan magas követelményeket támasztunk, mint önmagunkkal szemben. Beszállítóinkat egyértelműen meghatározott kritériumok alapján választjuk ki, minősítjük, értékeljük és támogatjuk a fejlődésben. Ide tartozik többek között a megbízhatóság és a minőségbiztosítás, a tapasztalat és a referenciák, az ár/teljesítmény arány, valamint a logisztikai és műszaki támogatás minősége is. Legalább ekkora hangsúlyt fektetünk a beszállítóink és ügyfeleink közötti kooperatív együttműködésre is.

Árképzés

A legoptimálisabb beszerzési árat alkudjuk ki az Ön számára, és rendszeresen új módszereket alkalmazunk az árképzésre. ERP-rendszerünk segítségével folyamatosan aktualizáljuk az árakat és a szállítási határidőket.

Szerződéskezelés

Elkészítjük a beszerzésre vonatkozó valamennyi szerződést - pl. a minőségbiztosítási és a logisztikai megállapodásokat.

Mutatószám-kontrolling

Meghatározzuk a beszerzéshez szükséges mutatószámokat, melyeket a Beszerzés- kontrolling használ fel és elemez ki. Ez érinti pl. a beszállítói menedzsmentet, a beszerzési indexet, valamint a beszerzéshez szükséges kapacitástervezést. Ehhez a Balanced Scorecard (BSC) eszközt is felhasználjuk.