Szolgáltatások és PLM

Támogatjuk Önt a teljes értékteremtő folyamatban

Bonyolult mechatronikai rendszerek a tervezéstől az After Sales szervízig – függetlenül attól, hogy egységeket, modulokat, készülékeket vagy bonyolult rendszereket szeretne - mi vagyunk az Ön partnere.

Mechatronikai rendszerszolgáltatóként az értékteremtés teljes folyamatán elkísérjük Önt. A termék életciklusának elején történő ügyfélspecifikus feljesztéstől és a tervezéstől kezdve a próba- és sorozatgyártáson át. Ennek része a Supply Chain Management, anyaggazdálkodás egészen a szerviz tevékenységig.

Alkatrészek, modulok, eszközök és komplett rendszerek területén is állunk rendelkezésére. Folyamatainkat az Ön által támasztott követelményeknek megfelelően alakítjuk ki.

Mindig a legfrissebb technológiai tudás birtokában

Telephelyeinken nem csak ugyanazokkal a berendezésekkel, gépekkel és folyamatokkal rendelkezünk, hanem az általunk nyújtott minőség, rugalmasság és biztonság is egyformán kiemelkedő. Annak érdekében, hogy technológiáinkat és berendezéseinket az Ön számára optimálisan tudjuk alkalmazni, különös hangsúlyt fektetünk szakembereink folyamatos továbbképzésére.

Próbáljon ki Ön is bennünket! Szeretnénk magas szintű szolgáltatásainkkal Önt is meggyőzni! A következő oldalakon bővebb információt talál az együttműködési lehetőségekről.