Üzletágak

Rendszermegoldásokban az Ön partnere

Rendszermegoldásokban az Ön partnere - rugalmasak, kompetensek vagyunk, és a legújabb technológiákkal rendelkezünk.

A technológiai sokszínűség az előnyünkre válik, ez teszi lehetővé a komplett rendszerek gyártását. Mindehhez modern géppark áll a rendelkezésünkre, amely megfelel a legújabb technikai követelményeknek. Amennyiben külső partnert bízunk meg, akkor a tudásunkat és tapasztalatunkat használjuk a partner minősítésében.

A következő iparágakban vagyunk otthon, amelyekhez szükséges tanúsításokkal is rendelkezünk: ipari elektronika,vasúttechnika, autóipar, orvostechnika, légi közlekedés, méréstechnika, információtechnika, egyéb fogyasztási cikkek és telekommunikáció.
Szakértőink feladata a piaci trendek időben történő felismerése.

Számos üzletágban jelen vagyunk, ennek köszönhetően rugalmasan reagálunk a piaci ingadozásra. A legtöbb szükséges technológiával vállalaton belül rendelkezünk, és így kihasználjuk az iparágak közötti szinergiákat.
Egyetemekkel és főiskolákkal élénk technológiai eszmecserét folytatunk.

Saját termék nélküli EMS-szolgáltatóként, a technológiai tudásunkkal számos elektronikai alkatrészt, modult, eszközt, és rendszert szolgáltatunk az Önök részére.

Az ügyfeleinknek komplex mechatronikai rendszereket kínálunk egészen a fejlesztéstől az After Sales szervizig. Sokéves tapasztalatunk az Ön sokéves elégedettségét szolgálja.