Nemzetközi beszerzés

Nemzetközi hálózat ügyfeleink részére

Globális szinten működő vállalatként tisztában vagyunk a piacok és ügyfeleink különböző igényeivel. Ezért beszerzési tevékenységünket is nemzetközi szinten végezzük, és globális szervezetünk figyelembe veszi a helyi erősségeket és piaci ismereteket.

A telephelyeinken dolgozó, a nemzetközi beszerzéssel foglalkozó munkatársaink világszerte gondoskodnak a beszállítói kapcsolatok kiépítéséről és fejlesztéséről, ezzel biztosítva a rendelkezésre állást, a minőséget és a gazdaságosságot.

Nemzetközi beszerzési osztályunk árucsoportonként van felállítva, és az alábbi fő területekre oszlik, amelyek a különböző beszerzési területekért felelnek:

  • Elektronika
  • Elektro-mechanika
  • Mechanika
  • NYÁK-lapok
  • Közvetett beszerzés/beruházás

E mellett támogató részlegeket is létrehoztunk, amelyek a beszállítói minőségre, beszerzési folyamatokra, logisztikára, szerződések kezelésére és a költségelemzésre (Value Engineering) kiterjedő szaktudással bírnak, továbbfejlesztésükről folyamatosan gondoskodunk.

A beszerzési kapacitások csoportosításával, valamint a globális beszerzési piacok és -források kihasználásával jelentősen csökkentjük az anyagköltségeket.

A nemzetközi beszerzés további előnyei: az előnyben részesített beszállítókkal kialakított hosszútávú együttműködés, a megvásárolt termékek állandóan fenntartott magas minősége, valamint a logisztikai modellek megvalósítása.

Nem utolsósorban a teljes birtoklási költség (TCO) csökkentésével jelentős versenyelőnyt biztosítunk ügyfeleinknek.