Mérnökség/NPI

A tervezéstől kezdve az ipari kivitelezésig támogatjuk Önt

EMS-szolgáltatóként az Ön termékéhez kapcsolódó szolgáltatásokat és szervizt nyújtunk annak teljes termékélettartama során. A termékek összetett jellege az egyes alkatrészektől, nyomtatott áramköri lapoktól a modulokon keresztül a mechatronikai rendszerekig terjed.

A technológiai fejlesztés DFx módszereivel már a termékfejlesztés fázisában megtörténik a termék sorozatgyártásra való felkészítése.

Az eljárásaink a szimultán műszaki tervezés révén garantálják a termék- és technológiafejlesztés közötti ideális összhangot.

A vevői igényekre építve különböző forgatókönyveket vizsgálunk, és elkészítjük az optimális gyártási koncepciókat.

A digitális gyártási rendszer kifejlesztéséhez már a tervezés során alkalmazzuk többek közt a digitális gyár eszközeit, szimulációt és olyan módszereket, mint az MTM (Methods Time Measurement - módszeridő-mérés) vagy az értékáram-tervezés (Value Stream Design), a rendszernek az Ön termékéhez digitális modellen keresztül történő optimalizálása érdekében.

A gyártási rendszer tervezése és megvalósítása a külső és belső partnereinkkel együttműködésben történik, már a digitális termék és a gyártási rendszer alapján.

Ennek során a folyamataink támogatnak bennünket, hogy a termék- és technológiaminősítések áthaladjanak az egyes mintafázisokon egészen a gyártás felfutásának az ügyfeleinkkel történő összehangolásáig.

Termékének sorozatgyártási fázisában az új termék-megvalósítására (New Product Implementation) összpontosítva ezek a folyamatok támogatnak bennünket a rövid piacra kerülési idő (Time to Market) elérésében.

DfX (Kiváló minőségre tervezés)

  • DfM (Gyártáshelyes tervezés)
  • DfT (Tesztelhetőségre tervezés)
  • DfA (Összeszerelésre tervezés)
  • DfC (Költségre tervezés)

DfA (Összeszerelésre tervezés)

DfT (Tesztelhetőségre tervezés)

DfM (Gyártáshelyes tervezés)