Gyártás

Kis és nagy darabszámú szériákat egyaránt gyártunk és mindezt mindig gazdaságosan, rugalmasan és kiemelkedő minőségben.

Egyedi alkatrészek, modulok vagy készülékek és rendszerek? Változatos, kis darabszámú széria vagy kevésbé változatos nagy darabszámú széria? A Zollner minden feladatban kompetens és megbízható partner. Évtizedes tapasztalatunk és széles körű technológiai kínálatunk adja az alapot, amelyre építve együtt megvalósítjuk ötleteit.

Vállalatunk többször részesült kitüntetésben az általa képviselt rugalmasságért, a legmodernebb technológiákért, a következetesen uralt folyamatokért és az állandó, magas szintű szabványokért.

A követelmények alapján választjuk ki a vevőink számára legelőnyösebb megoldást a „Best Cost Country” stratégia alkalmazásával.

Technológiailag mindig naprakészek vagyunk:
minden telephelyünkre jellemző, hogy nem csupán ugyanazokkal a berendezésekkel, gépekkel és folyamatokkal rendelkezünk, de mindenütt ugyanolyan kiemelkedő minőséget, rugalmasságot és biztonságot nyújtunk.

Az elektronikai területen a részegységek teljes spektrumát magas minőségben és a szükséges hatékonysággal tudjuk az Ön számára előállítani. Erre az SMT-területen alkalmazott legkorszerűbb Siplace-generációs berendezések adják a biztosítékot. Termékeit a legmodernebb vizsgálóberendezésekkel ellenőrizzük. Ide tartoznak az AOI és röntgenes ellenőrzések, valamint a Flying Probe tesztrendszer, a peremellenőrzés (Boundary Scan) és az ICT.

A Zollner az induktív alkatrészeknél és a mechanika területén is kizárólag a legmodernebb berendezéseket használja. A lemezmegmunkáláshoz például kombinált vágó-lézer berendezéseket, a műanyag alkatrészek díszítéséhez pedig a legmodernebb lakkozó- és lézeres feliratozó rendszereket használjuk. Célunk mindig ugyanaz: gazdaságosan, rugalmasan és kiváló minőségben szállítani az Ön által rendelt termékeket.

Annak érdekében, hogy megtaláljuk termékéhez az optimális gyártási megoldást, vagy a vállalatunkon belüli lehetőségeket vesszük sorra, vagy kapcsolatba lépünk beszállítói hálózatunk erre legalkalmasabb partnerével. Így – különösen a próbadarabok elkészítésekor és az új termékek beindításakor – belső technológiai területeink kiaknázásával jelentősen gyorsabban és rugalmasabban tudunk reagálni.

Nem jelentenek számunkra problémát a sokoldalú megoldások és a magas minőségi követelmények, ezekre inkább örömmel várt kihívásként tekintünk.

Gyártási kínálatunk:

  • Komplex mechatronikai rendszerek gyártása
  • Elektronikus részegységek gyártása
  • Induktív alkatrészek gyártása
  • Kábelkonfekcionálás
  • Forma- és szerszámépítés
  • Fém-megmunkálás
  • Felületkezelés
  • Rendszerintegráció
  • Tesztelés