Ellátásilánc-menedzsment

A teljes ellátási láncról röviden

Rendszerszolgáltatóként a logisztika nem csak azt jelenti számunkra, hogy a termékeket kiszállítjuk ügyfeleinknek, hanem a teljes ellátási láncot figyelembe vesszük, melyet ügyfeleink érdekében folyamatosan optimalizálunk. Bízzon a Zollner tudásában és tapasztalatában! 

A logisztika fogalma számunkra elválaszthatatlan az ellátási lánc menedzsmenttől (Supply Chain Management). A megrendeléstől kezdve egészen a kiszállításig teljes adathozzáférést biztosítunk. Az ügyféltől rajtunk keresztül a beszállítókig: a logisztikai kapcsolat folyamatos, a logisztikai folyamatok optimalizáltak.

Szívesen kidolgozzuk az Ön vállalatára szabott logisztikai rendszert, melyben helyet kaphat pl. a Kanban rendszer, a konszignációs raktár és a Just-in-time szállítási mód. Egyaránt figyelembe vesszük a rendelkezésre állást és a gazdaságosságot. Ügyfeleink kívánságára átvállaljuk az egész logisztikai folyamat lebonyolítását: a vámkezelést, a fuvarszervezést és a teljes dokumentációt egészen a felhasználóhoz való kiszállításig. 

Az árukiszállításhoz saját, modern tehergépjárműparkkal rendelkezünk és gondosan kiválasztott logisztikai partnerekből álló hálózattal működünk együtt a világon bárhol. Vevőspecifikus csomagolásunk lehetővé teszi közvetlen a felhasználók számára történő kiszállítást világszerte.