Szolgáltatások és termék életciklus-kezelés

Komplex mechatronikai rendszerek, a fejlesztéstől az értékesítés utáni szerviztevékenységig

Mechatronikai rendszerszolgáltatóként az értékteremtés teljes folyamatán elkísérjük Önt. A termék életciklusának elején történő ügyfélspecifikus feljesztéstől és a tervezéstől kezdve a próba- és sorozatgyártáson át, melynek része az ellátási lánc kezelése és az anyagkezelés, egészen az értékesítés utáni szerviztevékenységig.

Szakértelmünkre természetesen egyedi alkatrészek és modulok esetében ugyanúgy számíthat, mint készülékek és teljes rendszerek esetén. Folyamatainkat az Ön által támasztott követelményeknek megfelelően alakítjuk ki.

Telephelyeinken nem csak ugyanazokkal a berendezésekkel, gépekkel és folyamatokkal rendelkezünk, hanem az általunk nyújtott minőség, rugalmasság és biztonság is egyformán kiemelkedő.

Annak érdekében, hogy technológiáinkat és berendezéseinket az Ön számára optimálisan tudjuk alkalmazni, különös hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos továbbképzésére.

Folyamatos javítást célzó folyamataink (KVP) a munkatársainkra, minden termelési folyamatunkra, szolgáltatásunkra és üzleti tevékenységünkre kiterjednek. Célunk a nagyfokú hatékonyság és termelékenység. Ügyfeleink figyelembe vételével kihasználjuk a Hat szigma módszer előnyeit. A veszteségek (muda) elkerülése is magától értetődő számunkra.

Tegyen minket próbára! Örömmel győzzük meg szolgáltatásaink magas szintjéről. A vállalatunk által kínált lehetőségekről a következő oldalakon tudhat meg többet.