Szakemberek, Szakterületi szakértők, Vezetők

Szakemberek

Többéves szakmai tapasztalata van, szakmai változást szeretne és új kihívásokat keres? Vagy éppen most fejezte be a továbbképzést mesterként, technikusként, specializált szakértőként vagy üzemgazdászként? És most a képességeit és szaktudását a vállalatnál szeretné gyümölcsöztetni? Szakterületeink széles választékával a sokoldalú és érdekes állások távlatokban gazdag kínálatát nyújtjuk.

Szakterületi szakértők

Ön a klasszikus vezetői pályafutás és ranglétra szerinti szakmai előmenetelt részesíti előnyben és a következő területeken van szakmai tapasztalata: fejlesztés, tervezés, értékesítés, beszerzés vagy gyártástechnológia? Ügyfeleink az egész világon a kiváló minőségű termékeinkről ismernek minket. Ehhez sokéves tapasztalattal, speciális ismeretekkel és igényes tanulmányi háttérrel rendelkező munkatársakra van szükségünk. Szakterületének specialistájaként nálunk lehetőséget kap arra, hogy megvalósítsa önmagát.
Készen áll erre a sokrétűségre? A mi munkatársaink igen! Ismerje meg új kollégáit.

Vezetők

Olyan, tapasztalattal rendelkező vezetőket keresünk, akik aktívan támogatják munkatársaikat minden bennük rejlő lehetőség kihasználásában. Akik azonosulnak a vállalati értékeinkkel és munkatársaink számára a példakép és mentor szerepét töltik be. Minden szükséges mozgásteret megkapnak ahhoz, hogy munkatársainkat ezen alapelv szerint vezessék. Ennek alapja a lapos szervezeti struktúra és az egyedi megvalósítási lehetőségek.
A Zollner cégnél a vezetői karriernek számos síkja van.