Szakiskolát végzettek

Műszaki képesítés

Műszaki képesítéssel Ön pontosan azokat a kvalifikációkat hozza magával, amelyekre a mi iparágunkban alapvetően szükség van. Elektronikai, ipari mechanikai vagy mechatronikai végzettsége van? Erősítse szakmunkásként a csapatunkat.

Robert Haimerl

A munkavállalók képzettsége és továbbképzése fontos szerepet játszik a Zollnernél, amit a cég által kínált széleskörű oktatási és továbbképzési lehetőségek is tükröznek. Számomra fontos, hogy olyan munkáltatóm legyen, aki működését a piaci környezetnek megfelelően alakítja, és nagy hangsúlyt fektet a technikai innovációra. Mindez határozottan igaz a Zollnerre.

IT-képzés

Vezető technológiai cégként az IT területén is nagy súlyt fektetünk az innovatív és fenntartható megoldásokra. Ön kvalifikációjával kiváló támogatást nyújthat ebben. Az Ön megalapozott tudásának alkalmazásához számos különböző lehetőséget kínálunk.

Martina Kerscher

A több mint 130 alkalmazottból álló informatikai részlegünk számos érdekes feladatkörrel rendelkezik. Az Informatikai rendszerek elektronikai mérnöke képzési időm alatt a cégnél szerzett tapasztalatok nagyon hasznosak számomra.

A Zollner jövőorientált és biztos munkahelyet kínál, ami szintén fontos tényező.

Üzemgazdasági képzés

Kereskedelmi képzettséggel érdekes és sokoldalú tevékenységet keres egy sikeres vállalatnál? Ez a szilárd alap nálunk számos ajtót nyit meg Ön előtt.

Katrin Zitzelsberger

Cégünk tekintélyes hírnévnek örvend, nem utolsósorban cégalapítónk, Manfred Zollner és családja társadalmi elkötelezettsége és igyekezete miatt. A Zollnernél töltött tanulmányi időm során értékes támogatást kaptam a záróvizsgára való felkészülésben és a belső képzések által is. A feladatok sokoldalúak és érdekesek. A nemzetközi környezetben való szakmai fejlődés lehetősége, a kulturális különbségek, valamint más nemzetek munkamódszereinek megismerése és a számos szociális juttatás teszik számomra a Zollnert attraktív munkaadóvá.