Főiskolát végzettek & Szakiskolát végzettek

Főiskolát végzettek

A tanulmányok befejezése után azonnal dolgozni kezdene? – Elvégzett tanulmányait használja ugródeszkaként egy távlatokban gazdag karrier megkezdéséhez. A tanulmányai során elegendő gyakorlati tapasztalatot szerzett, és már a szeme előtt lebeg a sikertörténete? Nálunk a közvetlen belépéssel lehetősége van rá, hogy azonnal elkezdje ezt a karriert. Az alapos betanulási időszak után gyorsan felelős pozíciója lehet a vállalatnál.

Főiskolai vagy egyetemi végzettséggel a legkülönbözőbb területeken kínálunk önmegvalósítási lehetőségeket.

Műszaki képesítés

Műszaki képesítéssel Ön pontosan azokat a kvalifikációkat hozza magával, amelyekre a mi iparágunkban alapvetően szükség van. Elektronikai, ipari mechanikai vagy mechatronikai végzettsége van? Erősítse szakmunkásként a csapatunkat.

Robert Haimerl

A munkavállalók képzettsége és továbbképzése fontos szerepet játszik a Zollnernél, amit a cég által kínált széleskörű oktatási és továbbképzési lehetőségek is tükröznek. Számomra fontos, hogy olyan munkáltatóm legyen, aki működését a piaci környezetnek megfelelően alakítja, és nagy hangsúlyt fektet a technikai innovációra. Mindez határozottan igaz a Zollnerre.

IT-képzés

Vezető technológiai cégként az IT területén is nagy súlyt fektetünk az innovatív és fenntartható megoldásokra. Ön kvalifikációjával kiváló támogatást nyújthat ebben. Az Ön megalapozott tudásának alkalmazásához számos különböző lehetőséget kínálunk.

Martina Kerscher

A több mint 130 alkalmazottból álló informatikai részlegünk számos érdekes feladatkörrel rendelkezik. Az Informatikai rendszerek elektronikai mérnöke képzési időm alatt a cégnél szerzett tapasztalatok nagyon hasznosak számomra.

A Zollner jövőorientált és biztos munkahelyet kínál, ami szintén fontos tényező.