Karrier

Együtt a sikeres jövőbe

A társadalmi felelősségvállaláshoz bátorság és kezdeményező készség  szükségeltetik. Vállalatunk története erre a két oszlopra épül. Ma, 50 évvel a cég megalapítása után, a világ 15 legnagyobb elektronikai gyáripari (EMS) szolgáltatója közé tartozunk. Ez a siker annak a több mint 11.000 embernek köszönhető, akik a Zollner vállalatcsoport 18 telephelyén világszerte dolgoznak – Amerikától Ázsiáig, akaliforniai  Silicon Valley ésa kínai világváros Sanghaj  között.

Vállalatunk 1965 óta nagy figyelmet fordít új munkahelyek létrehozására és megtartására. Két magyarországi telephelyünkön több mint 3.200 munkavállaló dolgozik. Ezzel Vácott és vonzáskörzetében  a legnagyobb munkaadónak számítunk.

Szolgáltatásaink központjában olyan iparágak állnak, ahol a minőség és a fenntarthatóság áll az első helyen. Ez a két pillér garantálja  szervezetünk egészséges fejlődését, és ezáltal tudunk ebben az állandóan változó világban biztos munkahelyet nyújtani  dolgozóinknak.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy maximálisan ügyfeleink hasznára legyünk és az egyes alkatrészektől kezdve a komplett mechatronikai megoldásokig terjedő kínálatot biztosítsunk. Ennek következtében szervezetünket kiterjedt szakképzési hálózat fedi le. Egy családi irányítású vállalkozás változatos feladatai és sokoldalú karrierlehetőségei várnak Önre nálunk! Legyen Ön is ennek a családnak a része!

Duális képzés - általános információ

Duális képzés - általános információ

Középfokú

Középfokú

Felsőfokú

Felsőfokú

Kezdő szakember

Szakiskolát végzettek

Szakiskolát végzettek

Főiskolát végzettek

Főiskolát végzettek

Tapasztalt szakemberek

Szakemberek

Szakemberek

Szakterületi szakértők

Szakterületi szakértők

Vezetők

Vezetők

Betanulás a termelésben

Betanulás a termelésben

Ha Ön nem akar szakmailag megrekedni, nálunk lehetősége van a továbblépésre.

Mi, mint munkaadók

Minden a pályázásról