SAJTÓKÖZLEMÉNY

MUNKAHELYTEREMTŐ KAPACITÁSBŐVÍTÉS A ZOLLNER KFT. SZÜGYI GYÁRÁBAN

A Zollner Elektronik  Gyártó és Szolgáltató Kft, az Észak-Magyarországi Operatív Program keretében 154.991.791 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt elszámolható összköltségvetése 313.870.550 Ft melynek keretében bővült az üzemcsarnok illetve  25 új munkavállaló jutott munkához. A projekt 50,62%-os önrész biztosítása mellett 49,38 %-os mértékű támogatásban részesült.

A projekt keretében megvalósult beruházás során az üzemcsarnok egy 1.600 négyzetméteres belső szinttel bővült, mely összeszerelési illetve raktározási tevékenységek végzésére egyaránt alkalmas. A szintek közötti anyagáramláshoz két nagyteljesítményű lift került telepítésre.
További fejlesztés keretében raklaptároló került kiépítésre, amely a termékek szállítását lehetővé tevő raklapok rendezett, előírás szerinti tárolását tette lehetővé.
Az építkezés harmadik elemeként a két csarnokot összekötő előtető bővítése valósult meg, mely a szabályozott, biztonságos anyagáramlást növelte az épületek között.  
 A projektnek köszönhetően 25 szakképzett munkavállaló felvételére került sor, akik az új épületrészeken összeszerelési illetve egyéb munkákat végeznek. 
 A beruházás eredményeképpen számos új projekt megnyerésére nyílhat lehetőség, melynek köszönhetően a gyár hosszú távú eredményessége, és fejlődése biztosítható.