Nógrád megye Szakképzésért Díjat kapott a Zollner Kft. szügyi gyára

2017. november 22-én a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Nógrád megye Szakképzésért Díjjal tüntette ki a Zollner Kft. szügyi üzemét. A díjat Ógl József, ügyvezető igazgató vehette át ünnepélyes keretek között Széchényben, a Kubinyi Ferenc Múzeum dísztermében.

A szügyi üzem 2015–től tanulószerződéses képzést folytat gyártástechnológiai technikus, hegesztő, gépi forgácsoló szakmákban. A kamara képviselője hangsúlyozta, hogy „példaértékű, ahogy Szügyben a gyakorlati képzést a legkorszerűbb technikai feltételek között a cég megszervezi. A náluk bonyolított gyakorlati vizsgákról a vizsgabizottság tagjai is szuperlatívuszokban nyilatkoztak.”

A magyar cégvezetés fontosnak tartja a fiatalok képzését a műszaki területen, szem előtt tartva, hogy a jelen tanulóiból lesznek a jövő munkatársai és a gyakorlati képzésen résztvevő fiataloknak azonnal munkát kínál.

(Balról jobbra: dr. Tordai Péter, a Kereskedelmi és Iparkamara megyei elnöke, Markó Antal szügyi polgármester, dr. Parragh László a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Ógl József, Zollner Kft. ügyvezető igazgató, Andor Ákos, a kamara szóvivője)