Jubileumi- és nyugdíjasbúcsúztató ünnepségek - II. félév

A második félévben  -  október  5-én és november 9-én – tartottuk a rendezvényt a váci telephelyen lévő Portaépület II. emeleti nagy rendezvénytermében.

Az ősszel megrendezett két ünnepségen összesen 120 fő vett részt, 69 dolgozó ünnepelte a 10 éves és 39 dolgozó a 20 éves törzsgárdatagságát. Ebben a félévben 1 olyan munkatársat köszönthettünk, aki a 25 éves törzsgárdatagságát ünnepelte.

Ezeken a napokon további 11 főt búcsúztattunk a jól megérdemelt nyugdíjba vonulásuk alkalmából.

Ógl József, ügyvezető igazgató ünnepi beszédét prezentációval illusztrálta, amelyben érdekes információkat tudhattak meg a jelenlévők a magyarországi vállalatokról megalapításuk óta napjainkig. Az ünnepi beszédben megköszönték a bizalmat, valamint a hűséget, amit az elmúlt években a vállalat iránt tanúsítottak. A nyugdíjba menő dolgozóknak cégvezetőink minden jót, főleg egészséget és szép nyugdíjas éveket kívántak az elkövetkezendő időszakra.

A jelenlévők nagy meglepetésére Manfred Zollner, a Felügyelő Bizottság elnöke jelentkezett be élőben egy videokonferencia segítségével. Nagy örömmel üdvözölte az ünnepelteket, hangsúlyozta, hogy a vállalatcsoport életében fontos és állandó esemény a törzsgárdák és a nyugdíjasok köszöntése. Kellemes ünneplést, további együttműködést, valamit az összes jubiláló és nyugdíjba készülő kollégának hosszú és egészséges életet kívánt.

Az ünnepségen a gyártóegységek és a központi egységek vezetői is jelen voltak, így ők is gratulálhattak kollégáiknak. A köszöntés és az oklevelek átadása után a jelenlévők közös ebéd mellett emlékeztek vissza az elmúlt év eseményeire.