Jubileumi és nyugdíjasbúcsúztató ünnepség, 2019. I. negyedév

Az idei első jubileumi és nyugdíjasbúcsúztató ünnepséget 2019. március 8-án tartottuk a váci telephelyen lévő Portaépület II. emeleti nagy rendezvénytermében.

A rendezvényen 21 dolgozó ünnepelte a 10 éves és 29 dolgozó a 20 éves törzsgárdatagságát. Ebben a félévben 4 olyan munkatársat köszönthettünk, aki a 25 éves törzsgárdatagságát ünnepelte. Ezen a napon további 12 főt búcsúztattunk a jól megérdemelt nyugdíjba vonulásuk alkalmából.

Először Ógl József, ügyvezető igazgató köszöntötte a jelenlévőket, majd Manfred Zollner, a Felügyelő Bizottság elnöke jelentkezett be élőben egy videokonferencia segítségével. Nagy örömmel üdvözölte az ünnepelteket, hangsúlyozta, hogy a vállalatcsoport életében fontos és állandó esemény a törzsgárdák és a nyugdíjasok köszöntése. Kellemes ünneplést, további együttműködést, valamit az összes jubiláló és nyugdíjba készülő kollégának hosszú és egészséges életet kívánt.

Az ünnepségen a gyártóegységek és a központi egységek vezetői is jelen voltak, így ők is gratulálhattak kollégáiknak. A köszöntés és az oklevelek átadása után a jelenlévők közös ebéd mellett emlékeztek vissza az elmúlt év eseményeire.

Nőnap alkalmával minden hölgy kapott virágot és egy kis ajándékot!

Szerző: Alpári Szilvia, ZO-Sek-Hu