A Zollner Kft. újra elnyerte a DUIHK "Megbízható Munkaadó 2019/20" címet

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) éves taggyűlésének keretében a Zollner Kft. május 7-én vehette át a „Megbízható Munkaadó 2019/20“elismerő címet.

A címet 2017 óta olyan vállalatoknak ítélik oda, amelyek teljesítik a munkavállalóknak biztosított munka- és szociális körülményekre vonatkozó, egy szakmai bíráló bizottság által kidolgozott feltételrendszert. A díjat pályázati úton nyerhetik el a vállalatok, amelyet idén 33 tagvállalat vehetett át. Hét, a humánerő-gazdálkodással kapcsolatos területen részletesen be kell beszámolniuk a vállalati gyakorlatról és az ennek alapjául szolgáló irányelvekről. Ezek között találhatók a javadalmazásra, a szociális-jóléti juttatásokra, az egészség és a munkakörülményekre, a képzésre és továbbképzésre, valamint a fejlődési lehetőségekre vonatkozó kérdések is.

Dale A. Martin, a DUIHK leköszönő elnöke, valamint Steványik Tamás, a zsűri szóvivője, az ELMŰ-Émász Nyrt. HR-igazgatója adták át a címeket. Méltató beszédében Steványik Tamás hangsúlyozta, hogy a cím odaítélése folyamatos törődést igényel a vállalatok részéről, hiszen a kitüntetés mindig csak két évre szól, ezt követően újra „bizonyítani” kell.

Az oklevelet Lózs-Paulik Barbara, a Zollner Kft. HR-vezetője vette át.

Szerző: Alpári Szilvia, ZO-Sek-HU